KREATYNA? Kilka pytan
Napisano Ponad rok temu
czy ma jakies uboczne skutki?
jak dlugo trzeba ja brac by byl widoczny efekt i co trzeba jeszcze robic i jak czesto ??
czy samo branie kreatyny daje dluzszy efekt czy po kilk udnia ta woda w miesniach wraca do normalnego stanu?
i jak macie jakies porady dla poczatkujacego to dajcie je
dziekuje z gory
Napisano Ponad rok temu
ale jak nie cwiczysz rok i nie masz minimum 17 lat to lepiej sprobuj gainera
Napisano Ponad rok temu
no i dobrzeOstatnio patrzac w lustro zobaczylem ze jestem beznadziejny a zaczyna sie lato wiec chce troche "zmięsniec".
nie dobrzeZainteresowala mnie KREATYNA
przy racjonalnym dawkowaniu i piciu 4-6l wody dziennie to nie (chyba ze juz masz jakies problemy z nerkami - to odpusc krete)czy ma jakies uboczne skutki?
samo branie nie da zadnego efektu :mrgreen:czy samo branie kreatyny daje dluzszy efekt czy po kilk udnia ta woda w miesniach wraca do normalnego stanu?
do tego trzeba cwiczyc + dieta + transport i kilka innych rzeczy looknij tam gdzie pisal will (+tam nizzej )
nie mysl teraz o suplementach tylko skup siem na cwiczeniach (do wakacji nie zrobisz cudow jesli szanujesz swoje zdrowie :clever: )jak macie jakies porady dla poczatkujacego to dajcie je
Ja osobiscie polecam brac siem za pierwsze odzywki (typu gainer ipt.) po 2-3 miechach. Na poczatku cwicz obwodowy 4-8tyg. potem zarzuc trening na mase... (znajdziesz je na forum trening). Naucz siem wykonywac cwiczenia dobrze technicznie, nabyj jakas adaptacje wysilkowa, przyzwyczaj siem do chodzenia na silownie, do diety...
Oczywiscie DIETA to podstawa bez odpowiedniej diety nie urosniesz (znajdziesz niezle na forum odzywianie w podwieszonym poscie)
potem mozesz zaczac siem czyms wspomagac
a po 12 miechach przemyslanych treningow to Ci nawet kreatyne polece
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_jakid_*
Napisano Ponad rok temu
w przypadku brania odżywek na efekty trzeba zapracować nic za friko
trening, dieta,i ćwiczyć jesli chcesz teraz coś zmienić to musisz przetrenować rok a zobaczysz efekty
sama kretka to lipa
jakiś gainer i rok musisz poczekać :diabel:
zresztą poczytaj sobie tematy na forum
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nic nie przychodzi od razu i na wszystko trzeba zapracowac. Kulturystyka to zabawa dla cierpliwych, madrych ludzi wiedzacych czego chca i dazacych do czegos (majacych jakis cel). Jednak kreta to najlepszy suplement na sile i tego nie da siem ukryc - jak powiedzial anarek tylko trzeba umiec z niej korzystac
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
Napisano Ponad rok temu
a koles co cwiczy 2 dni - nie umie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ale zauwaz, ze ja nie cytowalem :clever: :PPPdokladnie napisalem przeciez "jesli umnie sie z niej korzystac:PPPP"
e... :PPP cos Ty...a koles co cwiczy 2 dni - nie umie
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
ile ćwiczysz to jest podstawa
czy brałes już jakieś odżywki
i jakich efektów się spodziewasz
tylko nie wyskocz że ćwiczysz 3 miesiące i że chcesz wyglądać jak Ronni :roll:
Guest_jakid_*
Napisano Ponad rok temu
ile ćwiczysz to jest podstawa
czy brałes już jakieś odżywki
i jakich efektów się spodziewasz