sut
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od kiedy tak masz?? - pojawilo siem ostatnio?? a sterydow siem nie bralo?? (w wiadomych celach lub zdrowotnych)
mozna stosowac andractim - po uprzednim kontakcie z lekarzem (jezeli to nie przez dojrzewanie; jak przez dojrzewanie to nie wiem czy stos. czy nie - pogadaj z lekarzem) najlepiej z proscarem
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andractimu nie ma w Polsce o ile mi wiadomo ale niektore szpitale moga sprowadzic z zagranicy.
Napisano Ponad rok temu
lipomastia - to odklada Ci siem tk. tl. pod sutkami... ale Ty to kafarq na pewno wiesz...
mi siem wydaje ze to gino.
Gosc - najlepiej byloby zebys zrobil zdjecie klatki piersiowej (i w zblizeniu jednej piersi ) i tu zamiescil to moglibysmy powiedziec wiecej bez tak strasznych "domniemywan"...
mozesz tez pojsc do ginekologa (ja najpierw wybralbym 1sza propozycje, a potem 2 )
nie wiem.. wiem, ze taki koles (znamy siem tylko z widzenia ) bral to (+ proscar) - nie wiem czy to ze szpitala zalatwial czy co...Andractimu nie ma w Polsce o ile mi wiadomo ale niektore szpitale moga sprowadzic z zagranicy
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym pojdz do lekarza a bedzie ok
pozdro
Guest__*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_R0LEXXX_*
Napisano Ponad rok temu