Shoutbox
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
wzrost: 172
kark: 39
Klatka: 102
talia: 86
Ramię: 34
przedramię: 29
biodra: 84
udo: 61
łydka: 40
Rekordy:
Klatka: 90kg
Biceps sztanga: 47kg
Przysiad: 120kg
MC: 160kg
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja mysle ze dostep do sb.powinni miec wyżsi ranga np.od doradca,bo ostatnia na forum duzo tych pomaranczowych sie nawalilo i zasmiecaja calego sb.
A co rozumiesz za słowem "zaśmiecają"?To że kadąja sobie o różnych sprawach,zatuja itd?Nie wiedziałem że sb jest tylko od spraw kulturystycznych...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak z innej beczki mogli byście ustawic zeby szło edytowac swojego posta, bo po co pisac nowy jak stary już jest pozniej mnie wkurza jak musze non stop zjezdza w dół i czytac 4 posty tej samej osoby.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja mysle ze dostep do sb.powinni miec wyżsi ranga np.od doradca,bo ostatnia na forum duzo tych pomaranczowych sie nawalilo i zasmiecaja calego sb.
Storm nie przesadzaj teraz, jeśli nie ma nikogo co chce pogadac o kultutystyce na SB, to nie wiedze przeszkód zeby można było gadac o innych sprawach niekoniecznie związanych z nią, nikomu do tej pory to nie przeszkadzało...
te ostrzeżenia można zrobic nie tylko na SB tylko ogólnie na całe forum, niektórzy napewno się nieco zastanowią nad swoim zachowaniem.
trening czyni mistrza!!!
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
A co rozumiesz za słowem "zaśmiecają"?To że kadąja sobie o różnych sprawach,zatuja itd?Nie wiedziałem że sb jest tylko od spraw kulturystycznych...
chodzilo mi o to ze czasami gadasz sobie z kims a tu nagle wpierdala sie 10 osob i jest taka sieka ze nie mozesz sobie pogadac.Storm nie przesadzaj teraz, jeśli nie ma nikogo co chce pogadac o kultutystyce na SB, to nie wiedze przeszkód zeby można było gadac o innych sprawach niekoniecznie związanych z nią, nikomu do tej pory to nie przeszkadzało...
te ostrzeżenia można zrobic nie tylko na SB tylko ogólnie na całe forum, niektórzy napewno się nieco zastanowią nad swoim zachowaniem.
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzilo mi o to ze czasami gadasz sobie z kims a tu nagle wpierdala sie 10 osob i jest taka sieka ze nie mozesz sobie pogadac.
nie widziłałem juz dawno żeby gadało więcej jak 5 osób, a właśnie jak każdy bedzie miał dostęp do SB to dopiero może byc zadyma, trzeba się nad tym zastanowic!!
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
chodzilo mi o to ze czasami gadasz sobie z kims a tu nagle wpierdala sie 10 osob i jest taka sieka ze nie mozesz sobie pogadac.
a to nie zrozumiałem twojej sugesti sorx