buhahaha
Napisano Ponad rok temu
o tym filmiku już głośno nawet w tv było w wiadomościach dla mnie policjanci ci na filmiku są żenujący ale jak zwykle będzie że oni robili wszystko z prawem i wgl
Napisano Ponad rok temu
wiesz ja nie oglądam TV i przegapiłem to..... może ktoś nie widział to sie posmieje z panów policjantów za 5zł
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no pośmiać się można z nich zwłaszcza jak Policjantka daje gazempo oczach i dostaje jej kolega z pracy:D
Napisano Ponad rok temu
ttakie mądrale są w policji a podatnicy i zwykli ludzie na tym cierpią, a do psikania gazem pierwszej lepszej osoby są pierwi.
ACAB
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie szukanie sensacji na siłe, dziennie są setki tysięcy interwencji policjantów, jedna nie wyjdzie i już "polska policja jest do dupy", a o tych udanych się nie mówi
Napisano Ponad rok temu
Udane? Siedze z ziomem na ławce palimy szluga podjeżdza patrol i pitola a 200m dalej siedzało z 15 łebów z maczetami i tasakami rozwalali jakąś biedna ławkę i co? tam nie podjechali... to im gadamy tam idźcie bo tam jesteście bardziej potrzebni ale nie pójdziecie bo sie zesraliście.... to policjant na to " tam juz jedze inny patrol"
posprawdzali dowody odwalili sie mija godzina łeby sie dra a patrolu nima :E
taka jest nasza policja
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba policja w Krakowie mija szerokim łukiem ludzi z maczetami bo wiadomo od dawna o oco chodzi a nic z tym nie robią - wolą by ludzie sami sie powybijali
TKWM
Napisano Ponad rok temu
to jest nic w Szwecji akcja
facet wychodzi na spacer z synkiem 4 letnim, na spacerku spotykaja kolesia z psem pies się rzuca na dziecko i odgryza mu kawałek skóry z policzka
ojciec nie wytrzymuje i psu łamie kark, przyjeżdża policja i ojca dziecka zawija za znęcanie się nad zwierzetami
za zabicie psa chłopina dostaje 3 lata...
jakieś pytania? pies miał większe prawa niż 4 latek
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Szwecja zawsze była inna :E dużego chłopa mają prawo zwinąć na komende zrobić badania i jak ma próby na testa wyjebane w kosmos oskarżają i do pierdla. Pamiętam akcje jak Brencha Warrena tak zawineli z lotniska :E jak mu sie udało wrócić z pomoca konsula USA to w wywiadzie powiedział " że do tego pojebanego kraju więcej nie pojedzie" :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
co za policja... a dziecko przerazone...
A co Oni zrobili policji?
Napisano Ponad rok temu
przekroczenie prędkości, nie zatrzymanie sie na kontrole, ucieczka - można wyczytać wszystko w necie
TKWM
Napisano Ponad rok temu
To jest po prostu żenada, prywatnym samochodem? Ten Gość jak by chciał to by ich powbijał bez najmniejszego problemu...
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.