co myślicie o e-paleniu,? mniej szkodliwe dla zdrowia ? bo mam sobie zamiar kupić
E-papieros
Napisano Ponad rok temu
Mam, używam codziennie. Model EGO-W. Liquid 24mg z Aromative bez żadnych smaków. Trzeba uważać z liquidami smakowymi aby nie okazało się że masz uczulenie na składnik zawarty w liquidzie.
Czy szkodliwe? Uzależnia tak jak zwykły papieros, sięgasz po niego częściej bo nie śmierdzi, nie przeszkadza w większości innym osobom z którymi przebywasz.
Skład chemiczny a dokładnie proporcje substancji jak glikol propylenowy w dobrych liquidach są dodawane w proporcjach takich jak np. w kosmetykach(jest w liquidzie kilka substancji które znajdziemy np w kosmetykach dla kobiet).
Dobra alternatywa zamiast analogów, moc należy wybrać w zależności od tego ile wypalasz w ciągu dnia.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja paliłem ponad 7 lat było mi naprawdę ciężko rzucić ale powiedziałem sobie albo szlugi albo trening i wybrałem to drugie
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Jasne... kilka razy uzywałem odpowiedni liquid i drze po gardle jak mocny fajek
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
A za moich czasów jak rzucałem nie było takich szlugów
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
No jestem stary... Czas mnie goni do ziemi
Napisano Ponad rok temu
Daj mu kopa w jaja i wygrasz walke z czasem, za wór i do parteru z nim
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Już pomnie
Napisano Ponad rok temu
Ja palę e-papierosa od miesiąca (ciągle liquid 12mg ) bananowy rządzi Nie czuję potrzeby palenia normalnego a nawet mi śmierdzi normalny
Napisano Ponad rok temu
jak spróbujesz to podziel się z nami swoim zdaniem na ten temat.
Napisano Ponad rok temu
Mój teść przerzucił się teraz na e-papierosy i bardzo to sobie chwali. A teściowej przynajmniej nie śmierdzi w domu.
Napisano Ponad rok temu
U nas dokładnie to samo, mój mąż skusił się na e-papieros, ma dwa liquidy, jeden truskawkowy a drugi o zapachu tytoniu. Ja tam się cieszę, nie wiem, czy to zdrowe, czy nie, bo opinie na ten temat są podzielone, ale mi w domu przynajmniej nie śmierdzi, a mąż przestał kaszleć
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ROWER-jaki
- Ponad rok temu
-
HrB - Zakochany w rapie (feat. Tomson)
- Ponad rok temu
-
Nazwa dla psa
- Ponad rok temu