Witam!
Napisano Ponad rok temu
Na imię mam Krzysiek, trafiłem na to forum dzięki Grammatikkowi
W sierpniu licznik nabije 24 lata.
Pasja treningami zaczęła się w wieku 15 lat z kilku letnią przerwą przez problemy zdrowotne.
Moje główne zainteresowania to Medycyna a w szczególności Gastroenterologia(Nieswoiste zapalenie jelit, autoimmunologiczne zapalenie i niewydolność wątroby) oraz Farmakologia.
Na co dzień pomagam osobom ze schorzeniami układu pokarmowego na forum medycznym oraz co jakiś czas piszę artykuły dla serwisu medycznego o tematyce medycznej jak i z zakresu dietetyki, suplementacji, treningów.
Założyłem dziennik treningowy i zamierzam zostać tutaj na dłużej
Napisano Ponad rok temu
Witamy
Napisano Ponad rok temu
Z Dawidem już trochę porozmawialiśmy na temat problemów zdrowotnych, mam nadzieję, że uporasz się szybko z dolegliwościami
Napisano Ponad rok temu
"Mogę zaakceptować swoją porażkę, ale nie zaakceptuje tego, że nie próbowałem"
~ Michael Jordan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli chodzi o dolegliwości które miałaś na myśli to "My" są zdrowe i młode chłopakiKrzychu z którymi dolegliwościami ???
To luks jak wiesz trochę więcejKrzychu na prawdę zna sie na problemach żołądkowych że tak powiem dużo mi wyjaśnij co i jak za co dziękuje miło że zawitał do nas na forum i pozostanie !!
Napisano Ponad rok temu
Chłopaków na testosteronie ??? Hahahaha
nie chłopaków kipiących testosteronem
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych