KSW 19 - Mariusz Pudzianowski vs Bob Sapp - pełna walka
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu

ważne że siano się zgadza u Sappa za tą publicznke co odstawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
no ja z tego co czytałem i widziałem to tak właśnie jest, sapp dobry byl kiedys...teraz wychodzi na ring tylko po to zeby sie pokazac i odebrac kase. Własnie tak sobie wyobrazłem pojedynek Pudziana z Sappem.Ponoć SABB wchodzi na ring po to aby wyjść bo weźmie za to kasę a czy przegra czy wygra to nieważne...
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Walka z psem w Kaliszu | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | ||
| bob sapp - mike tyson formuła K1 | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Walka Salety | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Walka nożem | COMBAT | 
 |   
 | ||
| Trening noża-Walka nożem | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 KSW 19 - Oficjalny temat i fightcard KSW 19 - Oficjalny temat i fightcard- Ponad rok temu 
- 
			 Kostecki usłyszał wyrok ! 2,5 roku więzienia ! Kostecki usłyszał wyrok ! 2,5 roku więzienia !- Ponad rok temu 
- 
			 Robert Burneika po MMA Attack 2 Robert Burneika po MMA Attack 2EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 WYWIAD z Robertem Burneiką po walce! Robert Burneika vs Marcin Najman 27.04.2012 WYWIAD z Robertem Burneiką po walce! Robert Burneika vs Marcin Najman 27.04.2012EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Robert Burneika vs Marcin Najman Robert Burneika vs Marcin NajmanGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Transmisja Burneika vs Najman Transmisja Burneika vs Najman- Ponad rok temu 
- 
			 MMA Attack 2 MMA Attack 2- Ponad rok temu 
- 
			 UFC 145 Main Event: Jon Jones vs Rashad Evans UFC 145 Main Event: Jon Jones vs Rashad EvansEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Paczka wywiadów przed UFC 145 Paczka wywiadów przed UFC 145EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 KSW 19 - 12 Maj KSW 19 - 12 Maj- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu