rozrząd passat
Napisano Ponad rok temu

#!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
trochę roboty z tym jest musisz zdjąć zderzak to akurat łatwe ale później musisz zdobyć blokady lub robic swoje znaczki bo musi to wszystko byc bardzo dokładnie ustawione . ale znalazłem coś takiego może sie przyda nie czytałem nie chciało mi się 
ale lepiej dac do mechanika żeby zrobił 
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu

w swojej a8 poprzedniej 4.2 jak robiłem to było skomplikowane czy w alfie zeby ustawić zmienną faze.
głównie robie sprzęgła i automaty rozrządy żadko ale pojęcie mam jakieś

#!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Szczera rozmowa z polskim kierowcą rajdowym Szczera rozmowa z polskim kierowcą rajdowymEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Fastest Toyota Supra in the world Fastest Toyota Supra in the worldGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Toyota Supra vs Turbo Honda Civic Toyota Supra vs Turbo Honda CivicGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Project Evo vs. Nissan GTR Project Evo vs. Nissan GTRGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Nissan Skyline GTR 32 1500HP 1.2sec(0-100 kmh) Nissan Skyline GTR 32 1500HP 1.2sec(0-100 kmh)Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 First 8 Seconds R35 Nissan GTR 1500 hp First 8 Seconds R35 Nissan GTR 1500 hpGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego nie wyciągać kluczyków ze stacyjki podczas holowania? Dlaczego nie wyciągać kluczyków ze stacyjki podczas holowania?Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Big Block CRX Big Block CRXGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Nissan GT-R Switzer R850 vs Suzuki Hayabusa Nissan GT-R Switzer R850 vs Suzuki HayabusaGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Crazy Insane VIP car in Japan 夢びっぷ車! Crazy Insane VIP car in Japan 夢びっぷ車!Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu