Wanderlei Silva vs Brian Stann na wiosnę w UFC
Napisano Ponad rok temu
Jak informuje Mike Chiappetta z portalu MMAFighting.com, powołując się na prezydenta UFC Danę White’a, Wanderlei Silva (MMA 33-10-1, UFC 3-5, 11 w rankingu MMARocks) zmierzy się najprawdopodobniej z Brianem Stannem (MMA 10-3, UFC 4-2, 13 w rankingu MMARocks) na jednej z wiosennych gal UFC. Dokładna data powrotu Axe Murderera do Octagonu nie jest jeszcze znana.
Były mistrz Pride nie walczył od zeszłorocznej lutowej wygranej nad Michaelem Bispingiem w Australii. W lipcu złamane trzy żebra oraz uszkodzone więzadło w kolanie zmusiły go do wycofania się z pojedynku z Yoshihiro Akiyamą.
Stann jest niepokonany od czasu przejścia do kategorii średniej. W sierpniu na UFC on Versus 2 Amerykanin poddał Mike Massenzio, a na styczniowym UFC brutalnie znokautował Chrisa Lebena.
źródło: MMAROCKS.pl
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Rampage vs Machida na UFC 122 | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Chuck Liddel vs Tito Ortiz prawdopodobnie w UFC 42 | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| UFC 68 "The Uprising" 3 marca 2007 | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| UFC Primetime Evans vs. Jackson | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| UFC 116 - Brock vs Lesnar [typowanie] | MIXED-MA | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Mamed Khalidov w Magazynie Sportów Walki - Zapowiedź Mamed Khalidov w Magazynie Sportów Walki - ZapowiedźEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Mirko Cro Cop Filipovic and Alexander Emelianenko, after fight. Mirko Cro Cop Filipovic and Alexander Emelianenko, after fight.Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 UFC 126 – zapowiedź UFC 126 – zapowiedźGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Rafael Cavalcante vs Dan Henderson 5 marca Rafael Cavalcante vs Dan Henderson 5 marcaEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Fedor Emelianenko VS Shinya Aoki M1 Challenge 13 29 04 2009 Fedor Emelianenko VS Shinya Aoki M1 Challenge 13 29 04 2009EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Tomasz "Goryl" Drwal vs Przemyslaw Tomczyk Tomasz "Goryl" Drwal vs Przemyslaw TomczykEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Tomasz Drwal vs. Mike Ciesnolevicz Tomasz Drwal vs. Mike CiesnoleviczEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Tomasz Drwal Tomasz DrwalEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Anthony Pettis vs Clay Guida Anthony Pettis vs Clay GuidaEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Maciej “Irokez” Jewtuszko vlog ep.1 Maciej “Irokez” Jewtuszko vlog ep.1EXPERTO - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu