Niemcy mistrzami??
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

MAM NADZIEJE ,ŻE HISZPANIA ALBO HOLANDIA ZNISZCZĄ NIEMCOW

Najpierw Anglia potem Argentyna, dwie druzyny któm najbarzdiej kibicowałem, tylko Holandia zostala z państw które lubie ehhh ...
Napisano Ponad rok temu
 ja jestem za całą Ameryką Południową a niestety został tylko Urugwaj
 ja jestem za całą Ameryką Południową a niestety został tylko Urugwaj  

Napisano Ponad rok temu

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Turniej bokserski (mlodziez). Byli takze Niemcy | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Mistrzostwa Świata Judo Weteranów - Niemcy, Frankfurt | JUDO | 
 |   
 | ||
| Spotkanie - Gala w Lubeck (Niemcy) | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Jabłonski i Gregorczyk 11.03 - NIemcy -zawodowe -Kickboxing | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | ||
| Jabłonski i Gregorczyk 11.03 - NIemcy -zawodowe -Kickboxing | MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Niemcy - Anglia (4-1) - Podsumowanie i najciekawsze akcje #1 | World Cup 2010 Niemcy - Anglia (4-1) - Podsumowanie i najciekawsze akcje #1 | World Cup 2010EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Italy Slovakia Quagliarella, goal and crying (Italia Slovacchia, Quagliarella gol e pianto) Italy Slovakia Quagliarella, goal and crying (Italia Slovacchia, Quagliarella gol e pianto)EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Słowacja - Włochy Włochy - Słowacja 2:0 Słowacja - Włochy Włochy - Słowacja 2:0EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Portugalia - Korea Północna (7-0) - Wszystkie bramki! Portugalia - Korea Północna (7-0) - Wszystkie bramki!EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 James likely to be England No.1 James likely to be England No.1EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Republic South Africa 1:1 Mexico - 2010 FIFA World Cup - 11.06.2010 Republic South Africa 1:1 Mexico - 2010 FIFA World Cup - 11.06.2010EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Spain Vs Poland 6-0 All Goals & Highlights [Friendly] 8.06.10 Spain Vs Poland 6-0 All Goals & Highlights [Friendly] 8.06.10EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Tanzania vs Brazil (1-5) All Goals [Friendly] - 07.06.10 Tanzania vs Brazil (1-5) All Goals [Friendly] - 07.06.10EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Lech Poznań szósty raz mistrzem Polski Lech Poznań szósty raz mistrzem PolskiEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 NBA Top 10 Best Dunks Ever NBA Top 10 Best Dunks EverEXPERTO - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu