Dwie walki Jurasa na KSW 13?
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Właśnie przeglądałem całe ksw 13 i ja też go tam nie widziałem.Przecież Juras nie walczył na KSW 13
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

We wrześniu na KSW 14 zmierzy się z Danielem Taberą
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Czy ktos jedzie do stanów w najbliższym czsasie?? dwie ksiąz | Multimedia | 
 |   
 | ||
| K-1 Europe Max 2008 - walki do ściągnięcia | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| Nóż do walki | WALKA NOŻEM, BROŃ | 
 |   
 | ||
| Dwie propozycje treningu HIT I ALTERNATYWNY NA WIELKIE RAMIONA | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| MMA ATTACK vs KSW | MIXED-MA | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Co zabrac na trening MMA Co zabrac na trening MMA- Ponad rok temu 
- 
			 Walka "Pudziana" z Nastulą przesunięta! Walka "Pudziana" z Nastulą przesunięta!- Ponad rok temu 
- 
			 UFC na żywo w Orange Sport!!! UFC na żywo w Orange Sport!!!Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Gina Carano (Time of Dying The Good Life) Gina Carano (Time of Dying The Good Life)EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Brock Lesnar vs Shane Carwin - An Explosion of Catastrophe Brock Lesnar vs Shane Carwin - An Explosion of CatastropheGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Brock Lesnar Training For Shane Carwin - UFC 116 - Mini Trailer Brock Lesnar Training For Shane Carwin - UFC 116 - Mini TrailerGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Cesar Gracie - Brazilian Jui-Jitsu Advanced Cesar Gracie - Brazilian Jui-Jitsu AdvancedGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 CUNG LE VS SCOTT SMITH! KO HIGHLIGHT! CUNG LE VS SCOTT SMITH! KO HIGHLIGHT!EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Leo O'Reilly vs Barrie Kelly Leo O'Reilly vs Barrie KellyEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Yoshihiro Akiyama vs. Francois Botha Yoshihiro Akiyama vs. Francois BothaEXPERTO - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu