Ktory samochod polecacie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też alfa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
alfy sa bardzo tanie ale wiesz co za tym idzie
z tych wszystkich wybral bym 206 bedziesz najbardziej zadowolony
ostatnio chcialem kupic 307 ale kumpel strarzak odradzil m9i bo czesto sie pala maja wadliwa instalacje
obecnie mam mazde i jestem mega zadowolony
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
bedzie prosciej jak powiesz o jakich pieniadzach rozmawiamy mialem kiedys komis to wiem cos o tym
alfy sa bardzo tanie ale wiesz co za tym idzie
z tych wszystkich wybral bym 206 bedziesz najbardziej zadowolony
ostatnio chcialem kupic 307 ale kumpel strarzak odradzil m9i bo czesto sie pala maja wadliwa instalacje
obecnie mam mazde i jestem mega zadowolony
Powiem tak, jak najtaniej i jak najlepiej, lepiej dolozyc niz zaoszczedzic i nadlozyc w naprawie, juz kilku znajomych wydalo w pyte kasy na samochod i co z tego jesli nie cieszyli sie nim dlugo.. Przymierzam sie do jednego z tych samochodow wiec fundusz wystarczajacy No wlasnie najbardziej waham sie miedzy alfa i peugeotem Kilka osob w rodzinie ma alfy i sa wypasione ale z drugiej strony peugeoty tak jak mowicie nie sa zle no i z czasem moglbym 206 przerobic na rajdy wiec chyba jednak 206.. Ale powiedzcie mi jak to z Peugeotami wyglada od strony serwisu??? Maja dobry serwis? ceny czesci w porownaniu z alfa?
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W UK możesz kupić Alfe za bardzo niską kasę ponieważ notorycznie się psują a w klimacie deszczowym ten samochód to pierdolony złom.
Z szybkich samochodów bo chyba takie cie interesują to Volvo S60R 300KM 400 Nm ( super jezdzi mi się tym autem ). Potrzebujesz komfortu, sportowej maszyny lub miejskiego samochodu tylko przelaczasz co aktualnie potrzebujesz.
Przecież z dupa nie będziesz jeździł po sportowemu cały czas a miejsca w środku masz bardzo duzo ...
Napisano Ponad rok temu
hehe jestem pewien wkoncu wzialem go w rozliczeniu goscio kupowal nowa c5 a stare samochody bierzemy w razie czego w rozliczenie ma ksiazke serwisowa kupiony w polskim salonie jezdzil nim stary dziadzio samochod i tak jest na sprzedazJesteś w 100% pewny że ona ma tyle przebiegu? Bo coś mi się nie chce wierzyć żeby 10 letni samochód miał tylko tyle Szpece dobrze przewijają liczniki
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu