Mirosław Okniński po KSW 13 - uwaga do Martina Lewandowskiego
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Gala super zorganizowana wszystko mi się podobało oprócz zachowania Pana Martina Lewandowskiego
który widząc jak zywiołowo podpowiadam Pudzianowi podbiegł do mnie i zaczął krzyczeć cytuję:
“znowu ty kurwo przeszkadzasz “
TY KURWO BYŁO na PEWNO reszty dokładnie nie słyszałem bo odwróciłem się ze zdziwieniem żeby tego pana upomnieć że nie wolno tak mówić do trenera .Pan Lewandowski widząc
moją minę uciekł i przysłał ochronę która okazała się bardziej kulturalna i w normalnych słowach poinformowała mnie że bym spokoiniej podpowiadał bo Pudzian może dostać upomnienie.Brawo dla OCHRONY a wielki MINUS dla Pana Martina Lewandowskiego.Organizatorzy KSW mnie nie lubią bo ja pierwszy zorganizowałem walki MMA w POLSCE .Maciek Kawulski trenował u mnie przez kilka lat i startował w organizowanym przezemnie pierwszym turnieju Valetudo / MMA gdzie wygrał z Łukaszem Lesiem.
Panowie organizatorzy KSW ja już nie organizuję gal MMA nie jestem waszą konkurencją.
Możecie skończyć z tą nienawiścią do mnie.
Panie MARTINIE LEWANDOWSKI oczekuję OFICIALNYCH PRZEPROSIN.
Autor:FightOrDie
Źródło:www.fight24.pl
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| MMA OKNINSKI 75 zl grudzien | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | ||
| K-1 HERO's 2007 w Korei - UWAGA SPOILERY!!!!!! | MIXED-MA | 
 |   
 | ||
| UWAGA prosze o pomoc | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Plecaka szukam - uwaga cycki +18 | TACTICAL GEAR | 
 |   
 | ||
| uwaga! | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Martial Arts / Street Fight Martial Arts / Street FightEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Taekwondo Kickboxing Training Sampler 2010 Taekwondo Kickboxing Training Sampler 2010Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 UFC 114 RAMPAGE VS EVANS TRAILER UFC 114 RAMPAGE VS EVANS TRAILERGuest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 Fedor Emelianenko One Punch Match in Combat Sambo Fedor Emelianenko One Punch Match in Combat SamboEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Lyoto Machida vs. Mauricio Shogun Rua Video UFC 113 Lyoto Machida vs. Mauricio Shogun Rua Video UFC 113Guest_GOLIAT_* - Ponad rok temu 
- 
			 "Pudzian" nie jest herosem, tylko śmiertelnikiem "Pudzian" nie jest herosem, tylko śmiertelnikiemEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Rękawice bokserskie everlast, lonsdale Rękawice bokserskie everlast, lonsdale- Ponad rok temu 
- 
			 Lyoto Machida vs. Mauricio Shogun highlight Lyoto Machida vs. Mauricio Shogun highlightEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 UFC 113 SHOGUN vs MACHIDA REMATCH full fight UFC 113 SHOGUN vs MACHIDA REMATCH full fightEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 "Im gonna try to make him bleed, piss, fart....." -Kimbo Slice "Im gonna try to make him bleed, piss, fart....." -Kimbo SliceEXPERTO - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu