Witam wszystkich!
Krótko o sobie - Bartek 36lat, 178cm, 85kg ..z lekkim nadmiarem tłuszczu Sport gościł w zasadzie w całym moim życiu, natomiast nie był stałym elementem ..do teraz.
Właśnie realizuje swój zamiar sprzed lat i skompletowałem własną siłownię. Ze względów zdrowotnych, estetycznych i każdych innych, zamierzam rozpocząć nowy etap .. nareszcie.
Jak to w życiu bywa, wcześniej nie było albo pieniędzy ..albo czasu ..albo ..albo.. Ale w końcu się udało, z czego bardzo jestem zadowolony.
A teraz najważniejsze. Z tego miejsca, na dzień dobry, chciałem ogromnie podziękować przede wszystkim twórcom portalu, ale także użytkownikom, za ogromną wiedzę, którą dzięki Wam od jakiegoś czasu czerpię z tego źródła. Dzięki Wam za szeroko dostępną wiedzę z każdego potrzebnego zakresu ..ćwiczeń, żywienia, suplementów ..za wszystko. Co ważne, także za indywidualne porady. Pozwoli mi to właściwie zacząć. Odwdzięczając się, z pewnością będę korzystał tylko z Waszego sklepu ( z resztą pierwsze małe zamówienie już poszło).
Pozdrawiam.