kontuzja
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
kontuzja
nie mogłem znaleść tego tematu, więc chyba go jeszcze nie było.
w każdym razie potrzebuje waszej pomocy.
chodzi o to, że pewnego niezbyt pięknego dnia na treningu porządnie naderwałem sobie noge wykonując wysokie kopnięcie boczne. było to już jakiś czas temu, ale do tej pory kontuzja nie ustępuje. naderwałem prawdopodobnie dwugłowy i pośladkowy mniejszy. w każdym razie w tej chwili nawet robiąc wymach do przodu nie mogę zrobić go wyżej niż do pasa. polecono mi okłady rozgrzewające i delikatny trening, i to na początku pomagało, do pewnego stopnia nastąpiła poprawa. ale około 2 miesiące temu przestało się poprawiać.
i tutaj właśnie jest moja prośba do starszych kolegów, czy moglibyście mi coś doradzić pomóc? bardzo mi zależy na sztukach walki i treningach, w przyszłości myślę o nauczaniu, zawodach, ale nie uda mi się to bez waszej pomocy.
pomóżcie prosze.
:roll:
w każdym razie potrzebuje waszej pomocy.
chodzi o to, że pewnego niezbyt pięknego dnia na treningu porządnie naderwałem sobie noge wykonując wysokie kopnięcie boczne. było to już jakiś czas temu, ale do tej pory kontuzja nie ustępuje. naderwałem prawdopodobnie dwugłowy i pośladkowy mniejszy. w każdym razie w tej chwili nawet robiąc wymach do przodu nie mogę zrobić go wyżej niż do pasa. polecono mi okłady rozgrzewające i delikatny trening, i to na początku pomagało, do pewnego stopnia nastąpiła poprawa. ale około 2 miesiące temu przestało się poprawiać.
i tutaj właśnie jest moja prośba do starszych kolegów, czy moglibyście mi coś doradzić pomóc? bardzo mi zależy na sztukach walki i treningach, w przyszłości myślę o nauczaniu, zawodach, ale nie uda mi się to bez waszej pomocy.
pomóżcie prosze.
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Re: kontuzja
Popieram przedmówce-kontuzje w sportach walki (i nie tylko tu) nie wolno bagatelizować,bo nawet drobna może w przyszłości mieć poważne konsekwencje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
VI Otwarte Mistrzostwa Polski Tang Soo Do 19/20.10.13 Pionki
- Ponad rok temu
-
Początek TAEKWONDO
- Ponad rok temu
-
Literatura Taekwon-do
- Ponad rok temu