Problem z klatka i brzuchem
Piotrekk19
Ponad rok temu
Wiec tak. Na wstepie moze cos o sobie: 19 lat, 61kg, 169cm cwicze od malego sporadycznie.. Na powaznie tak jakos od 1,5 roku.
Wymiary - biceps 34 bez "pompy" obwod klatki 103
Co mi sie nie podoba w sylwetce :
1. Jak napinam klatke to wywala mi strasznie brzuch u gory ( jak nie napinam tez go widac ) Nie wiem czy to wina poprostu mojego rozkładu zeber czy czego
2. Klatka nie jest szeroka tylko rozbudowana raczej do przodu, i nie wyglada ladnie bo nie jest podkreslona u dołu. Wiem - skosna laweczka.. Ale laweczki nie mam, ale robie pompki w tak sposob ze wychylam sie do przodu.. Nie wiem czy to dobre cwiczenie?
Z takich powazniejszych to tyle.. Jak mozecie to wypowiedzcie sie ogolnie na temat mojej sylwetki. Nad czym popraowac itp. Dzieki z gory !
FOTKA:
Wymiary - biceps 34 bez "pompy" obwod klatki 103
Co mi sie nie podoba w sylwetce :
1. Jak napinam klatke to wywala mi strasznie brzuch u gory ( jak nie napinam tez go widac ) Nie wiem czy to wina poprostu mojego rozkładu zeber czy czego
2. Klatka nie jest szeroka tylko rozbudowana raczej do przodu, i nie wyglada ladnie bo nie jest podkreslona u dołu. Wiem - skosna laweczka.. Ale laweczki nie mam, ale robie pompki w tak sposob ze wychylam sie do przodu.. Nie wiem czy to dobre cwiczenie?
Z takich powazniejszych to tyle.. Jak mozecie to wypowiedzcie sie ogolnie na temat mojej sylwetki. Nad czym popraowac itp. Dzieki z gory !
FOTKA:
firefly
Ponad rok temu
Cześć,
wrzuć jakieś normalne zdjęcia, bo mało co widać. A co do pytania nr2, to pompki na dół klatki to takie, że nogi są niżej oparte niż ręce
wrzuć jakieś normalne zdjęcia, bo mało co widać. A co do pytania nr2, to pompki na dół klatki to takie, że nogi są niżej oparte niż ręce
Piotrekk19
Ponad rok temu
Moze wystarcza odwrocone kolory? Jak nie to dodam cos, ale powinno starczyc 
firefly
Ponad rok temu
Dużo lepiej! Co do problemu nr 1, to nie wiem co Ci polecić,zaczekaj na kogoś innego. Co do dołu klatki,to jeszcze możesz oprócz pompek robić jakieś prowizoryczne wyciskania głową w dół. Mimo braku ławki, wszystko się da. Znajdź jakąś skrzynie, albo coś
janu
Ponad rok temu
Mysle ze jak rozbudujesz klate to problem zniknie. Pomysl o profesjonalnym sprzecie lub o karnecie na silownie