Sztuki Walki w programie Lajfczat
Napisano Ponad rok temu
Jestem dziennikarzem programu Lajfczat - program ma formę videoczata - rozmowa odbywająca się w studiu jest w czasie rzeczywistym oglądana przez internautów, którzy mogą zadawać pytania bezpośrednio gościom za pośrednictwem internetu.
Całość można śledzić na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Staram się zapraszać czasem ludzi ze świata SW(w przeszłości byli już ludzie z Festiwalu Sztuk Walki, było paru zawodników itp.), dlatego uważam że warto was informować jak będzie ciekawy temat.
No to jazda:
Dzisiaj gośćmi internetowego programu LajfCzat będą zawodnicy Muay Thai: Marian Baryła oraz Mateusz Kopiec.
Jest także szansa, że jednym z gości będzie Andriej Molchanov.
Zapraszamy:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , dzisiaj, godzina 18.00
I dodatkowa uwaga - jeżeli ktoś ma pomysł na ciekawego gościa(niekoniecznie związanego ze sztukami walki proszę o informacje na priv - zapraszamy młode zespoły, sportowców różnych dyscyplin, ludzi o nietypowym hobby - słowem każdego ciekawego)
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem w ciągu dwóch tygodni będzie inny(również znany) uczestnik KSW.
Napisano Ponad rok temu
tylko w określonych godzinach mogę zasiąść i obejrzeć program jak w telewizorze?
Napisano Ponad rok temu
Oglądanie programów jest na razie tylko na żywo, wówczas program z czatem dla gościa ma sens.
Napisano Ponad rok temu
Gościem dzisiejszego LajfCzatu będzie Łukasz Jarosz - wielokrotny Mistrz Polski w kick-boxingu, Mistrz Polski w Oyama Karate, zdobywca Pucharu Polski w tej dyscyplinie oraz 5. miejsca na Mistrzostwach Europy i 4. na Mistrzostwach Świata. Łukasz przygotowuje się do walki na gali MaxxxFight - jeżeli chcecie wiedzieć jak trenuje i kto będzie jego przeciwnikiem 25 października, oglądajcie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] dzisiaj o 18.00!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gościem jutrzejszego programu LajfCzat będzie Łukasz Jura Jurkowski - kolejny uczestnik gali [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - przeciwnik naszego poprzedniego gościa tj. Łukasza Jarosza.
Łukasz Jurkowski to zdobywca Pucharu Świata w Orlando w taekwon-do w 2004 r., zwycięzca, zwcięzca pierwszej edycji oraz wielokrotny uczestnik Konfrontacji Sztuk Walki.
Drugi gość jest jeszcze niepotwierdzony dlatego nie zdradzam jego tożsamości :wink:
Włączcie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 30 września o godzinie 18.00
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Najpierw jednak zmierzy się z Waszymi pytaniami na LajfCzacie. Zdobywca Pucharu Europy (świeża sprawa, bo z minionej soboty), mistrz Polski K1 będzie do Waszej dyspozycji przez godzinę między 18.00 a 19.00. Zapraszamy!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Michał Olaś już wkrótce na gali Maxx Fight zmierzy się z Białorusinem, Michałem Krukiem.
Aleksandrem Krukiem. Wiem, że błąd przez pośpiech ale musiałem sprostować
Napisano Ponad rok temu
Aleksandrem Krukiem. Wiem, że błąd przez pośpiech ale musiałem sprostować
Ale w programie już miałem dobrze mały błąd mi się wkradł gdy pisałem zapowiedź :wink:
Napisano Ponad rok temu
Postulat do Hellfire: może udałoby się spisywać takie wywiady i umieszczać gdzieś w formie takstu na necie? Widze, że masz dobry kontakt z ciekawymi ludźmi. Takie wywiady cieszyłyby się pewnie sporym zainteresowaniem. Dałoby się coś z tym zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Wielką zaletą jest to, że prowadzący wie o co pyta, zna temat. Dzięki temu pytania są precyzyjne.
Dziękuję, miło słyszeć :wink:
Postulat do Hellfire: może udałoby się spisywać takie wywiady i umieszczać gdzieś w formie takstu na necie? Takie wywiady cieszyłyby się pewnie sporym zainteresowaniem. Dałoby się coś z tym zrobić?
Rzucę pomysł i zobaczymy.
Jak będzie dobrze to może jakieś skróty w necie będą funkcjonować, ale to jeszcze nic pewnego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To byłoby super rozwiązanie.ja postuluję, żeby programy można było obejrzeć w innym terminie. innymi słowy z chęcią skorzystałbym z archiwum filmów.
Napisano Ponad rok temu
Informacja pewna na 99%
Godzina 18.00 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Zapraszamy o 18.00
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sekcje Czestochowa
- Ponad rok temu