przyzady do treningu w domu??
Napisano Ponad rok temu
chcialbym miec takie cos jak ross enamait proponuje jednak mieszkam w bloku a wiekszosc jego przyzadów jest dosc glosne, na poczatek zastanawialem sie zeby kupic sobie sztange lamaną, i tu pytanie czy moze od sztangi lamanej lepiej kupib prostą??
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja bym wolal chyba prosta kupic, lamanej na klate nie bardzo, chyba, ze na upartego.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
kilka fajnych pomysłów na sprzęt za grosze tam znajdziesz na pewno.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oprocz tego co wymienili przedmowcy (drazek to podstawa) - jakis hantel do tych wszystkich clean & press oraz swing (Ross'owe Magic 50 ) i skakanka. Da sie skakac w bloku tylko mozna sobie polozyc kawalek gumowej maty i ubrac buty do biegania. I sasiedzi sie nie skarża. Oprocz tego mozesz pomyslec o tasmach (bands) - Ross pokazuje cwiczenia z nimi w ksiazce NG. Nie jest to co prawa to samo co sztanga ale da sie cos z nimi zrobic. Ja nie mam miejsca na lawke ani sztange wiec sie musialem takimi tasmami zadowolic.
Oraz mozna sprobowac gdzies kupic kamizelke obciaznikowa - ale gdzie to sie da w PL to nie wiem. A sciaganie zza oceanu to chyba jest zaporowo drogie.
Niestety worek treningowy, sledghammer czy pilka lekarska (i rzucanie nia o podloge jak to robi Ross) odpadaja w bloku.
pozdrawiam,
ms
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie mozna oczaic jakies cwiczenia co on tam je odstawia??
Napisano Ponad rok temu
Z kolei w pokoju mam na ścianie makiwarę.
Drążek
Skakanka
Kółko na brzuch
Ściskacze
Gryf łamany
Gryf prosty
trochę jakiegoś obciążenia
Obciążniki na nogi
Jakieś sznurki do rozciągania, przeplatane przez drążek- sporo mi pomogły
chyba nic nie ominąłem, a poza tym naturalne pomoce, czyli-wersalka (pompki z klaśnięciami), łózko (podpórka na nogi pod brzuszki), szafki różnych rozmiarów i lodówka (rozciąganie)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
figura w 12 tyg - filmik
- Ponad rok temu
-
Pompki
- Ponad rok temu
-
Placebo
- Ponad rok temu
-
Rozpieprzony plan dnia
- Ponad rok temu
-
Kontuzja ramienia;/
- Ponad rok temu
-
Maść żywokostowa
- Ponad rok temu
-
Miejscowe spalanie tłuszczu - w końcu udowodnione ? ? ?
- Ponad rok temu
-
Ćwiczenia na miesnie ramion (masa i siła) POMOCY!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
HIT - co z tą główną serią? Pomoc dla HITowców!
- Ponad rok temu
-
Wodą o jakiej temperzturze zalewać czerwoną herbatę?
- Ponad rok temu