Pomocy :)
pyjter82
Ponad rok temu
witam
zaczynam powoli cwiczyc i zdecydowalem sie zakupic 2 odzywki takie jak mutant mass oraz OLIMP CreaFusion Mega Caps 360 kaps./1400mg co o tym sadzicie?
chce przybrac na masie i aby sila wzrosla jestem szczuply 180cm 85kg i mam szybkie spalanie moze jakies rady co jeszcze wziasc czy narazie wystarczy?
pozdro dzieki za odpowiedzi
zaczynam powoli cwiczyc i zdecydowalem sie zakupic 2 odzywki takie jak mutant mass oraz OLIMP CreaFusion Mega Caps 360 kaps./1400mg co o tym sadzicie?
chce przybrac na masie i aby sila wzrosla jestem szczuply 180cm 85kg i mam szybkie spalanie moze jakies rady co jeszcze wziasc czy narazie wystarczy?
pozdro dzieki za odpowiedzi
Mafi
Ponad rok temu
Jeżeli dopiero zaczynasz ćwiczyć to same gainery ci nie pomogą. Musisz ułożyć sobie dietę na masę, potem gainery możesz jeść.
KAM
Ponad rok temu
Zostaw sobie te odżywki na kiedy indziej i ułóż sobie dietę bo nic nie osiągniesz.
Mafi
Ponad rok temu
jw.
Jeżeli już chcesz to spożywać to bierz to, ale tylko dla uzupełnienia diety, już było to kilka razy pisane na forum.
70% to dieta 30% to suplementy itp. <<< To zapamiętaj.
Każdy się tego trzyma, przynajmniej tak mi się wydaje
Jeżeli już chcesz to spożywać to bierz to, ale tylko dla uzupełnienia diety, już było to kilka razy pisane na forum.
70% to dieta 30% to suplementy itp. <<< To zapamiętaj.
Każdy się tego trzyma, przynajmniej tak mi się wydaje