Aikido - kraków
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie cwiczyc to mi wiadomo ze jest na wisle ...nie na wodzie tlyko na stadionie TS WISLY oraz, KSA na Sniadeckich 12 b AWF przyjdz na treneing na oba i popatrz sobie , porównaj a nie pytaj bo kazyd ma subiektywne zdanie
Napisano Ponad rok temu
Oba Pawły są naprawdę rewelacyjne. Jeden z nich kilka dni temu zdał egzamin na 4 dan. Instruktorzy są bardzo mili, ludzie z klubu również Dlatego polecam serdecznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz najlepszy klub jest niestety w Warszawie (Meian)
A świstak siedzi i zawija ... :wink:
Ogólnie wiadomym jest, że najlepsze dojo prowadzi miszcz Marian i nie jest to Meian, pmasz świadkiem...
Napisano Ponad rok temu
Najlepszy jest KSA w Krakowie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w warszawie jest LIPA , nieiwem co ty jusi piszesz.....w krakowie najgorsi kierowcy to warszawiacy
Myślę,że masz jakiś problem :wink: Zdanie jest subiektywne. I pozwól,że będę mówić to co myślę. (Nie obrażam przynajmniej przy tym nikogo).
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wiesz najlepszy klub jest niestety w Warszawie (Meian)
A świstak siedzi i zawija ... :wink:
Ogólnie wiadomym jest, że najlepsze dojo prowadzi miszcz Marian i nie jest to Meian, pmasz świadkiem...
A świstak siedzi bo sreberka były kradzione. Niestety dojo miszcza Mariana nie znam. Ale Meian rządzi :wink:
Napisano Ponad rok temu
A świstak siedzi bo sreberka były kradzione. Niestety dojo miszcza Mariana nie znam. Ale Meian rządzi :wink:
No sorry Jusi, ale - znając polskie realia - jak Meian rządzie, to wkrótce posiedzi, a świstaka za kaucją od ojców Paulinów zwolnią...
Napisano Ponad rok temu
Najlepszy jest KSA w Krakowie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w warszawie jest LIPA , nieiwem co ty jusi piszesz.....w krakowie najgorsi kierowcy to warszawiacy
A co mają kierowcy do ćwiczenia Aikido? Jakieś kompleksy wychodzą?
Uzdrawiam
Emerque
Napisano Ponad rok temu
Jak bardzo chcesz to na pewno to powtórzą z miłą przyjemnością, a jak nie oni to zapewniam, że jeśli wkleisz swoje zdjęcie to na najbliższym stażu osobiście wezmę cie w obroty....
Wallace (zawsze polecający Pawłów, ale również tępiocy jawne oznaki idiotyzmu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmm tak sobie mysle , bo co chwila pojawia sie taki temat..moze by zrobic takie ogolne info o klubach aikido w polsce i nie bylo by problemu? tak jest w dziale taekwodno...
Wejdz na fiodorową listę Yudansha, tam są wymienione wszystkie org. w polsce
Napisano Ponad rok temu
hmm tak sobie mysle , bo co chwila pojawia sie taki temat..moze by zrobic takie ogolne info o klubach aikido w polsce i nie bylo by problemu? tak jest w dziale taekwodno...
ja mowie konkretnei by w dziale aikido zrobic poprostu spis klubow z adresami i wsio bedzie jasne
Napisano Ponad rok temu
nie wszystkie
Napisano Ponad rok temu
Zerknij na ten link http://www.forum-kul...showtopic=62545
Z całym szacunkiem dla moda, ale tego linka nie polecam 8) Ja rozumiem że on może być dla bardziej obeznanych dowcipny, ale jak ktośw to uwierzy nie daj Boże i ma nieco oleju w głowie to będzie trenował WSZYSTKO tylko nie Aikido. Arabskie tańce ludowe nawet.
A co do topica - najlepiej zacznij ćwiczyć i wyrób se opinię. Albo popytaj 'na żywca', po lubach np. Szczególnie to pierwsze jest czasochłonne niestety, ale w ten sposób się nie pomylisz (no, chyba że na senseia jełopa trafisz, ale to już w ręku Boga).
Generalnie - dźwignie, rzuty, unieruchomienia, atemi ( ) - ale to dość ubogi opis jak już wspomniałem....
Napisano Ponad rok temu
popytaj 'na żywca', po lubach np.
Klubach miało być - pardon Nie ma tu edycji postów, a chciałem sprostowaćżeby sienikt nie przyczepił aby
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niech pomysle chwile........ale Fiodor przeciez mial kiedys taka liste, nie?albo Garry?? na pewno kiedys taka baza danych istniala...no dobra ale co o pomysle zalozenia w dziale aikido listy klubow, sadzi nasz moderator??
Napisano Ponad rok temu
Budo - Baza Klubów
tylko mi to jakoś zaskoczyć nie chce :? u Was działa?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dowcipy
- Ponad rok temu
-
wikipedia
- Ponad rok temu
-
Fotoreportarz z seminarium z senseiem Tissier
- Ponad rok temu