Czy cos wiecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jeżeli to ten sam, to dobry nauczyciel ze sporą wiedzą i specyficznym poczuciem humoru. Ogólnie bardzo fajnie się ćwiczy na jego treningach. Tzn. to takie moje, subiektywne, odczucie. Ale czy to ten sam- nie mam pojęcia
Napisano Ponad rok temu
taaa, o Piechu co nie co slyszalem ale za mlody jestem zeby sie wypowiadac ...A jeśli to Piech to wiadomo o kogo chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawaim!
Napisano Ponad rok temu
O kurde.... feniks z popiołów...
Slaszysz mógłbyś to jakoś rozwinąć. Bo ja pewnie zam łoda jestem, żeby wiedzieć o co chodzi Dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie się wypowiadał i czy można tą wypowiedź gdzies jeszcze znaleźć?zresztą A.Staniszew przedstawiciel Okinawa Kobudo na Polskę się już wypowiedział i nie była to miła ocena dla Piecha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znowu niepotrzebnie prowokujesz nową awanture. Szkoda, że nie napisałeś że Staniszew zdradził Kyokushin itp. To zalatuje nudą. Strasznie uparłeś się na szkoły tradycyjne. Najpierw PZKT teraz znowu Shorin-Ryu... Co ci szkodzi inny styl?
Rozumiem że Kyokushin w Polsce rozwijało się dynamicznie przez wiele lat, mając dobrą kadrę instruktorską i korzystając z uprawnień jakie dawała mu przynależność do PZK. Niestety Shorin-Ryu tak dynamicznie nie rozwijało się z wielu przyczyn. Dlatego, gdy wszyscy stosują wszelkie chwyty aby pozyskać instruktorów, SR robi to samo.
Co do tej osoby,o której piszesz... Są różni ludzie. Jeden człowiek nie świadczy o całej organizacji. Poza tym wyjazd może mu obiecano, ale będzie musiał sam sobie go opłacić.
Anduina
MSW Samuraj Nr 1(21)'99, artykuł "Pytania do prezydenta", str. 29. Jakbyś była zainteresowana mogę go Tobie zeskanować i przesłać e-mailem.
Napisano Ponad rok temu
A napewno nie pochwalał mistrzów co obiecują czar i szukają instruktorów poprzez ogłoszenia w gazetach ,gdyz to juz świadczy o rozpaczliwym wołaniu o kasę i chęci zrobienia biznesu bez względu na to kto co robi.
Zeguły na takie ogłoszenia odpowiadaja odpady organizacyjne lub nawiedzeni , a to chyba o czy mś świadczy !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kyokushinkai w Gliwicach
- Ponad rok temu
-
wymagania egzaminacyjne
- Ponad rok temu
-