Historia starego zdjecia
Napisano Ponad rok temu
moze ktos wie gdzie bylo zrobione i co to za zdjecie? i dlaczego w ogole wazne dla nas aikidokow?
Napisano Ponad rok temu
A co do zdjęcia to nie wiem, ale z chęcią się dowiem:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie to nie wiem, ale ten siedzący gość po prawej stronie wygląda mi na Gichina Funakoshiego.[img]
moze ktos wie gdzie bylo zrobione i co to za zdjecie? i dlaczego w ogole wazne dla nas aikidokow?
P.S.
Co wygrałem?
Napisano Ponad rok temu
S
Napisano Ponad rok temu
juz sie nie moge doczekac odkrycia Wielkiej Tajemnicy Aikido
:multi: :lying: :multi:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pmasz jest najblizej, ten z pierwszy z prawej to faktycznie M.Ueshiba i zdjecie jest faktycznie z Kobukanu z lat 30. Oczywiscie nie ma tam ani K.Tohei ani K.Ueshiba, jeszcze wtedy nie cwiczyli 8)
...czekam na dalsze szczegoly od was....
Napisano Ponad rok temu
Ja myślę, że oni obchodzili wtedy Gwiazdkę i wręczali Ueshibie jakiś prezent. Ale co to mogło być? Może nowa hakama a może jakaś dobra butelka? :drinking: Sam nie wiem....
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Prawdopodobnie jest to ceremonia Kakami Biraki (sp?) czyli nowego roku....
A kto to jest ten gosciu co wrecza jakies papiery? (niestety nie flaszka )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki wszystkim pochlebcom za nieslychanie mile zgryzliwosci pod moim adresem NIestety nie mam jeszcze tytulow naukowych...
Pmasz jest najblizej, ten z pierwszy z prawej to faktycznie M.Ueshiba i zdjecie jest faktycznie z Kobukanu z lat 30. Oczywiscie nie ma tam ani K.Tohei ani K.Ueshiba, jeszcze wtedy nie cwiczyli 8)
...czekam na dalsze szczegoly od was....
Szczepan nie łam się za bezprzeczny wkład w propagowanie historii i filozofi Aikido, dostaniesz doktorat honoris causa.
Tylko przyjedź do Polski bo inaczej nie da rady wręczyć, a przy okazji będzie też :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
3 sensei'ow
- Ponad rok temu
-
Sekretna technika aikido
- Ponad rok temu
-
Co to za ludzie?
- Ponad rok temu
-
steven seagal i velinov
- Ponad rok temu
-
Aikido w Lesznie ?
- Ponad rok temu
-
Paweł Felisiak 3 Dan
- Ponad rok temu
-
? ? ? Co wybrać, czym się różnią od siebie ? ? ?
- Ponad rok temu
-
Pan Prezes napisal...
- Ponad rok temu
-
"Najlepszy" styl Aikido
- Ponad rok temu
-
Uwaga złodziej!!!!!
- Ponad rok temu