Zupelnie jak bym Grzesiuka czytal, moze u was jeszcze przetrwaly "te klimaty". Policjant ma statystyke, liczbe zatrzyman i z tego jest rozliczany, dostaje nagrody, albo opieprz. Jesli nie chce mu sie podjac interwencji, to zwykle nie dlatego, ze dobrze zrobiles bijac dresa, tylko ma wiecej roboty niz uznania z tego i nie chce mu sie papierków wypelniac....ale czasami sa jeszcze takie przypadki ze policjanci nie widza pewnych zeczy )
Prawo a ulica
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
21 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Prawo a ulica
Napisano Ponad rok temu
Re: Prawo a ulica
do kubusia ;
widzalem otwarte zlamanie wlasnie po palce teleskopowej koles dostal w przed ramie tak mocno ze kosc mu przebila skure ,stalo sie to w zabierzowie na dyskotece a drugie otwarte zlamanie (nosa) widzalem na zawodach jak kolesiowi kosc wyszla 2 lata temu na mistrzostwach malopolski w kicku w lajt ,
a co do tego co opisujesz to rozne sa przypadki ale u mnie to by bylo nie do pomyslenia
(ulica jest mym domem streetfighting jest mym zyciem)
widzalem otwarte zlamanie wlasnie po palce teleskopowej koles dostal w przed ramie tak mocno ze kosc mu przebila skure ,stalo sie to w zabierzowie na dyskotece a drugie otwarte zlamanie (nosa) widzalem na zawodach jak kolesiowi kosc wyszla 2 lata temu na mistrzostwach malopolski w kicku w lajt ,
a co do tego co opisujesz to rozne sa przypadki ale u mnie to by bylo nie do pomyslenia
(ulica jest mym domem streetfighting jest mym zyciem)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
7 następnych tematów
-
Jestem dumny ze swoich uczniów...
- Ponad rok temu
-
Dlugie wlosy
- Ponad rok temu
-
shidokan na ulicy
- Ponad rok temu