owszem takie polaczenie napewno dziala lepiej niz samo mono, ciezko powiedziec o ile procent zapewne jednak nie za wiele. biorac pod uwage cene hmb to logiczne jest ze lepiej walnac stacka
nie ma az takiej tragedi cenowej, praltyka laczenia kreatyny z hmb - zaczela pojawiac sie czesciej u producentow, chocby - w sumie nowy - produkt vitalmaxa Creatin HMB, gdzie polaczyli kretke i hmb jako jedną molekule.
przedstawiane informacje o lepszym dzialaniu kreatyny w obecnosci hmb czy leucyny traktowac jako garsc nowych informacji
no i tak juz bedzie do zarania, kiedys wolna postac krety to byla wolna postac, sama czysta kreatyna i nie wiecej i ludzie rosli
dzis najabardziej popularny jednowodzian, by sprostac konkurencji stackow, nie moze sie ograniczac tylko do nizszej ceny, dodawana jest tauryna, kwas alfa – liponowy (ALA), czy wlasnie hmb. Takie wynalazki j.w. bylo napisane, sa w duzej mierze niesprawdzone - chodzi o czysta praktyke, czy kumple stoswali i czy wkoncu sam stosowales, bo to najwazniejszy miernik, kazdy moze inaczej reagowac na dane rzeczy. Dla mnie samo opieranie sie na badaniach, jest nie wystarczajacym wyznacznikiem
co do weglow to w postaci odzywki only na czas po treningu jak dla mnie, zakisic ogora w domu, podlaczyc sie pod miche i jest najlepiej
bawienie sie w drogie wynalazki weglopodobne jak vitargo, nie ma sensu, lepiej ja sporzydkowac na aminy, bialka czy inne rzeczy bardziej potrzebne przy budowie miesa