←  Trening dla początkujących

Forum-kulturystyka.pl

»

Jak Zacząć ?

dudaj1990 - zdjęcie dudaj1990 Ponad rok temu

Serdecznie Witam Jestem Nowy Na tym Forum i Niewiem Czy Dobrze umieszcze Ten Temat Jezeli Zle to Przepraszam . Mam Takie Pytanie zaczynam Chodzic Na siłownie i Chciałbym Dowiedzieć Jak To zrobic Zeby Mięśnie szybko rosły . noi oczywiscie Jakiej Diety Do Tego stosować i Jakie ćwiczenie . Chodziłem Na siłownie Rok czasu ale ale miałem Przerwe Jakies 1. 5 roku Więc wszystko zemnie Zeszło Bo Wogóle nie utrzymywałem Formy i Niewiem jak teraz Zacząć Dlatego Zwracam Się z Prozbą żeby mi Ktos Pomógł :clap:
Odpowiedz

miko39 - zdjęcie miko39 Ponad rok temu

No na poczatek ogólno rozwojówka(wpisz w szukaj ogólnorozwojówka i Ci wyskoczą)Jedź nią z 6tygodni.Potem jak chcesz zby Ci mieśnie rosly no plan na mase no i dietka.
Odpowiedz

dudaj1990 - zdjęcie dudaj1990 Ponad rok temu

noo tak ale Czy Nie bedzie DObre Jak zaczne Coś Jeść Jakis Wspomagacz? noi Jeszce Jedno na siłownie zaczne Chodzi za tydzień to Czy wskazane by był zacząć Rozgrzewać Mieśnie w Domu ? Jeżeli Tak to w jaki Sposób.
Odpowiedz

janu - zdjęcie janu Ponad rok temu

noo tak ale Czy Nie bedzie DObre Jak zaczne Coś Jeść Jakis Wspomagacz? noi Jeszce Jedno na siłownie zaczne Chodzi za tydzień to Czy wskazane by był zacząć Rozgrzewać Mieśnie w Domu ? Jeżeli Tak to w jaki Sposób.

narazie skup sie na diecie a na wspomagacze przyjdzie czas... rozgrzewke robisz przed treningiem. trening ogolnorozwojowy ma na celu wlasnie przygotowanie miesni do treningu wlasciwego wiec trenowanie przez ten tydzien w domu nie jest konieczne no chyba ze nie mozesz sie doczekac to znajdz sobie jakies cwiczenia domatora i nie przemeczajac sie delikatnie sobie pocwicz (pompki, podciaganie)
Odpowiedz

KAM - zdjęcie KAM Ponad rok temu

Jeżeli wcześniej byłeś trochę zmasowany to masa powinna szybciej wrócić :clap:
Odpowiedz

Major - zdjęcie Major Ponad rok temu

Nie da się po takiej przerwie i szybko zrobic dobrej masy mięśniowej :clap: Gdyby tak było to po co komu suple ?
Zrób ogulnorozwojówkę i jak ją skończysz napisz a ktoś z nas Ci powiem co dalej.
Odpowiedz