Cykl Batoniastego :)
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam tego starego.. nowy dopiero wychdzi . Chciałem troszkę sprostować, zacząłem wczoraj - co najważniejsze nie mam problemów z żołądkiem Pompa bardzo dobra, biegałem po siłowni jak obłąkany . Dziś też lecę, napiszę za jakieś 3-4 dni, wtedy będę mógł powiedzieć więcejmiałem kiedyś taki cykl,STORM+ NO SHOTGUN, i bylem z niego zadowolony , a jakiego masz NO SHOTGUNA,nowego czy starego?
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
a jaki masz smak NO SHOTGUNA?Mam tego starego.. nowy dopiero wychdzi . Chciałem troszkę sprostować, zacząłem wczoraj - co najważniejsze nie mam problemów z żołądkiem Pompa bardzo dobra, biegałem po siłowni jak obłąkany . Dziś też lecę, napiszę za jakieś 3-4 dni, wtedy będę mógł powiedzieć więcej
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
jabłkowo cynamonowy,niezły syf tez ten smak miałem,mnie NO SHOTGUN,za pierwszym razem zajebiście spompował,później już coraz słabiej i tak samo z pobudzeniem.Ciężko mi powiedzieć... jakieś jabłko z cynamonem, albo winogrono - w każdym razie ledwo co pije Obrzydlistwo ;/ Dziś robiłem biceps i jakoś nie odczuwałem tej super pompy - myślałem, że będzie lepiej...
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
no ja brałem więcej z górką.A może brałeś go trochę więcej ? Ja biorę płaską miarkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
nie ma sensu żebyś kupował GARG,bo masz NO SHOTGUNA, GARG to suplement przed treningowy,no chyba ze ci się skończy NO SHOTGUN to wtedy możesz go kupić.6 dzień koksowania uważam za bardzo udany. Masa poszła o 3 kg, wyrównałem rekordy, przybyło na miarce . Myślę jeszcze żeby dołożyć do tego PVL-GARGA, ale to za około tydzień . Odezwę się za jakieś 3-4 dni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Guest_STORM_*
Napisano Ponad rok temu
niedawno myślałem o GARGU żeby go sobie zajebać na następny cykl,teraz napieprzam NOX STACA z PVLA,tez zajebiście pompuje,ale GARG podobno lepiej pompuje.ShotGun to śmieć - słabo mnie kopie . Miałem próbkę GARGA - masakra .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu