Konsekwentnie do celu :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dieta czysto mniej wiecej tak zeby utrzymac wage I po czasie zabrac sie za ta redukcje
Napisano Ponad rok temu
Dzis trening FBW z duzym lajtem
Wykroki chodzone
Sciaganie drazka gornego
Wyciskanie sztangi lezac
Unoszenie do boku
Prostowanie na wyciagu
Uginanie ze sztanga lamana
Plank
Ciezary zaczne podawac jak bedzie co podawac bo na razie wstyd
Skupiam sie takze na rozciaganiu I mobilizacji odcinka ledzwiowego poniewaz wystepowaly bole ale juz ich nie ma co nie oznacza ze mozna przestac nad tym pracowac. Miesnie glebokie do wzmocnienia
Po redukcji przechodzac na okres masy mam zamiar juz zaczac martwe ciagi I przysiady ale najpierw trzeba zapracowac na to.
Użytkownik Jasiu22 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
4 jajka
Lyzeczka oleju kokosowego
Warzywa
Banan
Proponujecie po calym dniu wstawiac posilki czy edytowac I dopisywac?
Napisano Ponad rok temu
Dzis sniadanie
4 jajka
Lyzeczka oleju kokosowego
Warzywa
Banan
Proponujecie po calym dniu wstawiac posilki czy edytowac I dopisywac? mysle ze lepiej bedzie dopisywac... teraz juz napisalem to trudno codziennie dam ladnie przejzyscie z data bedzie to fajnie wygladalo w konsekwencji czasu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
będę zaglądać
„Be strong, u never know who you are inspiring”
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko da się nadrobić A prowadzenie takiego dziennika wcale nie jest takie proste na jakie się wydaje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na sniadanie jajka, podczas gry 2 banany I jablko, pozniej mieso + ziemniaki, I makaron z twarogiem poltlustym, do tego wpadlo 2 kromki chelba zytniego z tatarem, dzis jesli bede jeszcze glodny moze na serek wiejski sie skusze. Tak jak mowilem do konca stycznia mam na celu utrzymanie wagi w celu zregenerowania sil (choroba, antybiotyk) I od lutego bede sie rozkrecac
Jutro trening FBW
1.Przysiady bez obciazania 20-25 powtorzen
2.Wioslowanie + sciaganie drazka wyciagu gornego (2 cwiczenia na plecy poniewaz jest to zlozona partia, wioslowanie nie bedzie na pelnym ciezarze ze wzgledow zdrowotnych ale mysle ze nie ma co z niego calkowicie rezygnowac I z odpowiednia technika I czuciem miesniowym moge robic)
3. Wyciskanie hantli lezac. 6-12 powtorzen
4. Wyciskanie zolnierskie 8-12 powtorzen
5. Prostowanie ramion na wyciagu 8-12 powtorzen
6. Uginanie ramion ze sztanga lamana 8-12
7. Plank okolo min
Powtorzen nie mam scisle okreslonych robie w przedziale 5-12 w lutym zaczne push pull z jasno okreslonym zakresem powtorzen, tempem cwiczen itp
To moj pierwszy taki wpis mozecie pisac swoje uwagi odnosnie przejzystosci jak I diety, treningu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzis Haroldek pomogl mi wyjsc na wlasciowa droge I ulozylismy razem plan cwiczen jak I diete
Plan sklada sie z samych wielostawow jednak przysiadow nie bede mogl robic jeszcze z obciazeniem poniewaz wczesniej nie dbalem nad mobilnoscia, a martwego jak na razie wgl nie bedzie ale do czasu! Nad mobilnoscia bede pracowal I mam nadzieje ze dam go do planu juz w najblizszym czasie trenowac bede co 2 dzien, plan wyglada nastepujaco
Trening A
Przysiady
Podciąganie na drążku
Wioslowanie sztanga
Pompki na poreczach
Uginanie przedramion
Trening B
Przysiady
Wyciskopodrzuty sztanga
Wyciskanie sztangi lezac
Wąskie Wyciskanie sztangi
Wzniosy hantli każdy rodzaj 1-2s
Co do serii I liczby powtorzen nie mam jasno okreslonych lecz przy cwiczeniach takich jak wyciskanie wioslowanie czy wyciskoprzody bede stosowac rampe co do cwiczen na mniejsze grupy miesniowe planuje 3 serie z powtorzeniami rzedu 10-15 zeby dobrze dopompowac miesnie. Co do brzucha - bedzie pracowac przy wielostawach a w dniu nietreningowe przecwicze go lekko w czasie mobilizacji. Diete planuje na okolo 2500 kcal na poczatek mam nadzieje ze nie strace na tej redukcji sily a nawet moze I zbuduje
Na razie cardio nie bede robil mam duzo aktywnosci w szkole jak I poza nia z czasem dorzuce moze jakis basen zeby uklad kostny odpoczal bo waze sporo ale I jest to fajny sposob na cardio co laczy sie tez z przyjemnym
Z planem treningowym zaczynam od srody poniewaz jutro odpoczywam a z dieta wystartuje a tez od srody mysle ze antybiotyk nie bedzie przeszkodza!!! Dodam wit c, czosnek, do tego w czasie treningu kreatyna jak I bcaa na codzien bede bardziej dbal zeby mnie nie przewialo I lecimy do celu WSZYSTKO SIEDZI W NASZYCH GLOWACH!
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu