Gainer czy białko cel - masa
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Z tych 3 gainerów to Mutant jest najlepszy.
Jak już odpowiadasz to mógłbyś na moje pytanie odpisać te ostatnie , gdyż jak widać wybrałem już gainera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypij po tych 2 posiłkach porcje gainera i po treningu 100gr gainera
Treningi póki co odpadają bo operacje najprawdopodobniej nadgarstka będę miał i jak tylko go nacisnę czy coś to z bólu nie mogę. Póki co tyję i zalewam się trochę bez siłowni. Dlatego ostatni raz pytam jak pić tego gainera. Czy lepsze efekty będą 4x dziennie czy 2x dziennie do tych dwóch posiłków. Proszę o odpowiedź na moje pytanie bez wnoszenia do tematu zbędnych słów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak będziesz pił gainera bez treningów to się zalejesz.... Ludzie....... ;p
Spoko spoko : ) wiem , że bez treningów się zaleje ale na razie nie mam jak trenować przed ten nadgarstek. Może wydaję Wam się to śmieszne ale to nie moja wina , że 15kg nie podniosę. Nawet w pracy mam problemy przy niektórych czynnościach. Wiesz mi wielkie zalanie nie grozi bo jestem chudej kości i nawet jak przytyłem teraz z 63kg na 69 to nie widzę różnicy w ciele aż tak dużej. I powiem Ci wolę być trochę zalany póki co niż być chudym. A treningi rozpocznę niedługo albo na siłowni - karnet albo kupię sobie sprzęcik do domu. Kamyl napisz mi tylko jeszcze czy jak będę brał 120g gainera o 12 stej i 120g gainera o 17 stej to to będzie dobre rozwiązanie ? bo w tych posiłkach mam braki. Pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spróbuj potrenować biceps i triceps w super seriach ;-)
No tak ale skoro mi mięcha nie przybywa na łapach to po treningu z czego ma to rosnąć ?
Napisano Ponad rok temu
No tak ale skoro mi mięcha nie przybywa na łapach to po treningu z czego ma to rosnąć ?
A i jeszcze napiszcie mi czy gainer po rozrobieniu ma być taki gęsty ? Piszą , że jedna pełna miarka ma 22 g preparatu to , żeby mieć te moje 120g wsypałem 5. I rozrobiłem to z 400ml wody. I ma mocny smak i jest gęste. Czy to tak ma być ? Jak ważna jest ilość wody w rozrabianiu gainera ?