Skocz do zawartości

proszę o radę

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 tekila

• Użytkownik
  • 4 postów
0

Napisano 10.03.2010 - 17:32

pamiętam, że zawsze miałam takie fałdki koło pach, tylko trochę większe niż ma dziewczyna na zdjęciu.

http://img535.images...83/89430755.jpg

traktowałam je jako coś normalnego. ot, tak. po prostu tak jestem zbudowana. ale od jakiegoś czasu bardzo mi przeszkadzają - wyglądają niesamowicie nieestetycznie. próbowałam już rożnych sposobów, różnych ćwiczeń, ale ze skutkiem zerowym. byłabym wdzięczna za porady za pomocą jakich ćwiczeń mogłabym się ich pozbyć :-)

#2 EXPERTO

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11622 postów
327
  • Zainteresowania:- Śliczne panny.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:ponad 60
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:99

Napisano 10.03.2010 - 17:54

Wygląda na tłuszcz, na tkankę tłuszczową, polecał bym robić jakieś aeroby typu: biegi, basen, jazda na rowerze itp... i powinno być dobrze :!:

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

Na treningu dawaj z siebie wszystko, tylko w ten sposób będziesz u celu blisko.
Motywacja jest najważniejsza, szukaj jej gdzie się tylko da...

Czas się pokłonić, oddać hołd Tym, Którzy byli skłonni poświęcić swoje życie,
zginąć dla wolnej Polski. Najważniejsze wartości: Bóg, Honor, Ojczyzna.

4P - Mam biało-czerwone serce

#3 tekila

• Użytkownik
  • 4 postów
0

Napisano 10.03.2010 - 19:53

Wyświetl postUżytkownik EXPERTO dnia 10.03.2010 - 17:54 napisał

Wygląda na tłuszcz, na tkankę tłuszczową, polecał bym robić jakieś aeroby typu: biegi, basen, jazda na rowerze itp... i powinno być dobrze :)
w tym problem, że od dwóch lat regularnie biegam, a ten "tłuszcz" nie znika... ale dziękuję za odpowiedź :D

#4 MoKuMe1808

• Użytkownik
  • Pip
  • 10 postów
0

Napisano 10.03.2010 - 19:58

Witam, jestem tu nowa i jeszcze tak plynnie sie tu nie poruszam, ale wiem ze to najlepsze forum i mam nadzieje ze troszke mi pomozecie;)
Chcialam zapytac czy slyszal ktos o HYPERDRIN? Jak to dziala i czy ktos to juz przetestowal? Nie wiem czy pod dobrym tematem to napisalam ale licze na odpowiedz... Pozdrawiam;)

#5 EXPERTO

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 11622 postów
327
  • Zainteresowania:- Śliczne panny.
    - Kulturystyka.
    - Sztuki walki.
    - Forum.
    - Samochody.
  • Staż [miesiące]:ponad 60
  • Wzrost [cm]:188
  • Waga [kg]:99

Napisano 11.03.2010 - 05:33

Wyświetl postUżytkownik tekila dnia 10.03.2010 - 19:53 napisał

w tym problem, że od dwóch lat regularnie biegam, a ten "tłuszcz" nie znika... ale dziękuję za odpowiedź :)
Hmmmm trudno mi powiedzieć jak się tego pozbyć, jakbym sam miał to bym wiedział :!: Ale powiem Ci że to normalnie wygląda, nie wiem czego chcesz :!:

Wyświetl postUżytkownik MoKuMe1808 dnia 10.03.2010 - 19:58 napisał

Witam, jestem tu nowa i jeszcze tak plynnie sie tu nie poruszam, ale wiem ze to najlepsze forum i mam nadzieje ze troszke mi pomozecie;)
Chcialam zapytac czy slyszal ktos o HYPERDRIN? Jak to dziala i czy ktos to juz przetestowal? Nie wiem czy pod dobrym tematem to napisalam ale licze na odpowiedz... Pozdrawiam;)
Zapraszam do działu: Suplementy i odżywki - tam proszę załóż nowy temat :D

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.

Na treningu dawaj z siebie wszystko, tylko w ten sposób będziesz u celu blisko.
Motywacja jest najważniejsza, szukaj jej gdzie się tylko da...

Czas się pokłonić, oddać hołd Tym, Którzy byli skłonni poświęcić swoje życie,
zginąć dla wolnej Polski. Najważniejsze wartości: Bóg, Honor, Ojczyzna.

4P - Mam biało-czerwone serce

#6 kevin1984

WIARA MOJA SILA

• Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 1857 postów
865
  • Zainteresowania:Dziennikarstwo sportowe. kulturystyka oczywiście
  • Staż [miesiące]:10 lat
  • Wzrost [cm]:176
  • Biceps [cm] :44-
  • Klatka piersiowa [cm]:126 chyba zostąło
  • Pas [cm]:83
  • Udo [cm]:64
  • Przysiad [kg]:120kg 3x(6-4) KIEPSKO
  • Wyciskanie [kg]:137,5kg 3x(6-4)
  • Martwy ciąg [kg]:180kg 3x(6-4)
  • Waga [kg]:85

Napisano 12.03.2010 - 11:24

Wiem ze instruktorzy fitness na tego typu przypadłość zalecają rozpiętki na maszynie siedząc, całkiem mozliwe ze wi w twoim przypadku to pomoże.

#7 tekila

• Użytkownik
  • 4 postów
0

Napisano 14.03.2010 - 21:53

Wyświetl postUżytkownik kevin1984 dnia 12.03.2010 - 11:24 napisał

Wiem ze instruktorzy fitness na tego typu przypadłość zalecają rozpiętki na maszynie siedząc, całkiem mozliwe ze wi w twoim przypadku to pomoże.
dzięki wielkie :) czyli trzeba zamienić bieganie na siłownię :)

#8 kejt

• Użytkownik
  • 7 postów
0
  • Wzrost [cm]:162
  • Waga [kg]:60

Napisano 19.04.2010 - 10:57

Wyświetl postUżytkownik tekila dnia 10.03.2010 - 17:32 napisał

pamiętam, że zawsze miałam takie fałdki koło pach, tylko trochę większe niż ma dziewczyna na zdjęciu.

http://img535.images...83/89430755.jpg

traktowałam je jako coś normalnego. ot, tak. po prostu tak jestem zbudowana. ale od jakiegoś czasu bardzo mi przeszkadzają - wyglądają niesamowicie nieestetycznie. próbowałam już rożnych sposobów, różnych ćwiczeń, ale ze skutkiem zerowym. byłabym wdzięczna za porady za pomocą jakich ćwiczeń mogłabym się ich pozbyć :-)

To źle dobrany stanik! Dobry powinien zbierać to wszystko. Te bułki pod pachą i na plecach. Jeśli one Ci się ukształtowały na dobre, może być trudno je zlikwidować, ale wizyta u bra-fitterki powinna pomóc.
pozdrawiam

Kasia

#9 Fitness4you

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 325 postów
3

Napisano 16.07.2010 - 08:18

Możesz spróbować rozpiętek,na pewno nie zaszkodzi. Generalnie rzecz biorac powinnaś zamienić aeroby na siłownię,ponieważ jeżeli biegasz czy też jeździsz na rowerze od 2 lat i nie pomaga,to znaczy że nie jest skuteczne.
Sklep www.Fitness4you.pl - sprzęt fitness i sportowy, rower treningowy, kulturystyka, siłownia, sprzęt rehabilitacyjny - Kettler, York Fitness