Najśliczniejszy instruktor..
Napisano Ponad rok temu
pmasz (z pozdrowieniami dla twórców topików)
ps. dla mnie osobiście poza własnym przykładem rzuce eksemplem Smaila przykładowoż któren i wzbudzającą szacunek posturą i feromonem w duzej ilości urok rozsiewa po śląsku opolskim i dolnem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z twoich szarad dyskusyjnych z Randalem uznaje ze sie w definicji ślicznego mieści?
Napisano Ponad rok temu
odpowiadajac wszelakoz na pytanie: wszyscy wiedza, ze najlepszym klubem we wszechswiecie jest meian, wiec musi miec tez najlepszego- a co za tym idzie- najsliczniejszego instruktora.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wystarczy, ze mnie znasz, przeca jestem poza wszelka konkurencyja... 8) 8) 8)Ja tam jestem początkująca i nie za wiele nazwisk znam.
(co nie, irimi?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zenska szowinistyczna.... moze jeszcze topless... z przyczesanymi na bok kędziorkami na klacie? a poczucie humoru, urok osobisty i nienaganne safuar?
zresztą w tym towarzystwie lata treningow piwnych zrobiły swoje i nie wiem czy ktokolwiek powinien to oglądać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Toż to już dawno wyszło z mody, nie wiedziałeś? Teraz lyczy się, panie, ładne opakowanie, czym to opakowanie się porusza i jaką zawartością portfela dysponuje. Czas się przestawić.a poczucie humoru, urok osobisty i nienaganne safuar?
zenska szowinistyczna....
Pmasz, rozbawiłeś mnie do łez. Masz jeszcze więcej takich asów w rękawie?
Nie martw się, niedługo nakręcą "Chcę być piękny", kto będzie chciał, to się zgłosić zawsze może i naprawić to, co ząb czasu naruszył.zresztą w tym towarzystwie lata treningow piwnych zrobiły swoje i nie wiem czy ktokolwiek powinien to oglądać
Napisano Ponad rok temu
POPIERAM !!!zreszta panowie - po co nam zdanie kobiet - one sie nie znają i wszystko komplikują. mozemy w topiku zabronić im sie wypowadać?
Napisano Ponad rok temu
POPIERAM !!!zreszta panowie - po co nam zdanie kobiet - one sie nie znają i wszystko komplikują. mozemy w topiku zabronić im sie wypowadać?
Nono, co ja widzę? Tu jakiś niezdrowy ferment męskiej solidarności zaczyna się tworzyć.
Nie róbcie oftopa tylko dajcie nazwiska najśliczniejszych instruktorów. Zgodnie z tematem.
Napisano Ponad rok temu
A JA SWOJEGO NAZWISKA NIE PODAM !!! 8) 8) 8)Nono, co ja widzę? Tu jakiś niezdrowy ferment męskiej solidarności zaczyna się tworzyć.
Nie róbcie oftopa tylko dajcie nazwiska najśliczniejszych instruktorów. Zgodnie z tematem.
PS. Jaki ferment, jaki niezdrowy, z jaka hostessa, po jakich hotelach...?
Napisano Ponad rok temu
Voivod jest najśliczniejszym instruktorem aikido na świecie! Kiedyś w Polsce, a teraz Amerykę zdobywa!
Żeby kobietom przybliżyć nieco jego wygląd to nieco opiszę:
Widziałyście kiedyś skrzyżowanie Antonio Banderasa z Tomem Criusem (ino wyższym) i Bradem Pittem? No! To Voivod ni cholery nie jest do nich podobny! Proszę się powstrzymać i nie ślinić! Poza tym voivodowi łopocze hakama, nawet wtedy, gdy jest złożona na dnie torby.
Pmasz, dzięki za temat. Nareszcie coś ciekawego!
irimi, zdeklarowany miłośnik tych, co to są ponoć w połączeniu z budo dają w sumie pomyłkę (na wszelki).
PS. Voivod, mógłbyś w drodze rewanżu zareklamować mnie, choć instruktorem nie jestem?
Nie wspominaj tylko o wzroście ;-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"nieinstruktorzy" też często bywają najładniejsi 8) i rugowanie ich z konkurencjii, zakrawa na bezprawne wykorzystywanie hakamy w celach... nie wiem jakich nawet....
zazdrośniki i samoluby jedne
:wink:
Napisano Ponad rok temu
A KTOREGO BYS WOLALA...?O, tu znalazłam jakąś fotę, tylko nie wiem kto zacz...
PS. Poza tym zdjecie nie oddaje w pelni... 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Potwierdzam! Od czasu tego zdjęcia centrum koledze znacznie urosło. Oddaje zatem gdzieś w 2/3 8)...Poza tym zdjecie nie oddaje w pelni... 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Irimi - bo Ci to drugie oko wybije...Potwierdzam! Od czasu tego zdjęcia centrum koledze znacznie urosło. Oddaje zatem gdzieś w 2/3 8)...Poza tym zdjecie nie oddaje w pelni... 8) 8) 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Staż z Asai sensei
- Ponad rok temu
-
Najlepszy mistrz
- Ponad rok temu
-
Filmy z Tomiki aikido.
- Ponad rok temu