Czy jest mozliwosc dostania gdzies klucza do sruby glownej do Mini socom elite auto??
Wiem ze rozkrecanie grozi utrata gwarancji - ale nawet o tym nie mysle bo nie ma zreszta takiej potrzeby (narazie).
Moze jestem nadgorliwy ale koledzy niektorzy (posiadajacy ten nozyk) pisali ze po jakims czasie odczuli minimalny luz na osi glownej.
Wiec jako ze jestem czlowiek przezorny (a poza tym chyba juz jestem znany z tego ze luzy mnie wkurw..ja) chcialbym miec taki kluczyk w swojej kolecji (jesli oczywiscie takie minimalne dokrecenie nie bedzie mialo oznaczac utraty gwarancji - bo jak juz pisalem o rozkrecaniu nie mysle nawet).
Kupilem wreszcie Microtecha (o ktorym dlugo marzylem i nawet nie spodziewalem sie ze tak szybko kupie) i mam nadzieje ze luzow dlugo nie uswiadcze.
Jednak moje male doswiadczenie ( i chyba zdrowy rozsadek) podpowiada mi ze to ze minimalny nawet luz sie nie pojawi w dluzszym okresie czasu jest malo prawdopodobne. Jelsi sie myle niech mnie ktos poprawi.
I BTW jak to jest z ta sebenza?? naprawde po wielu latach uzywania nie potrzeba przy niej nic dokrecac??
KKamiLL
PS. chyba zamotalem niezle tego posta :-)
Do Pitera i innych ktorzy beda w stanie pomoc
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukiwany mały nóż kuchenny...
- Ponad rok temu
-
Konserwacja nozy
- Ponad rok temu