Domowy sprzęt do ćwiczenia uderzeń
Napisano Ponad rok temu
Trzeba wziąć pod uwagę niewielką ilość miejsca (a właściwie brak miejsca) do ewentualnego montażu no i ogólne trudności z montażem czegoś na stałe (ach, te meble). Worek w takim przypadku odpada.
Myślałem, żeby coś pokombinować z tarczami do uderzania, ale jak i gdzie je zamontować? To by była dobra rzecz, bo nie zajmuje dużo miejsca...
Napisano Ponad rok temu
Jezeli masz stalowe framugi mozesz wstawic tam sruby podporowe i nad tym przymocowac drazek do podciagania sie a do niego mozesz nastepnie mocowac maly worek treningowy. Sruby beda trzymac drazek i zapobiegna temu ze bedzie spadac w wyniku wahan worka.
Jezeli masz troche pieniedzy mozesz na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Kupic specjalna makiware do montowania na scianie
Mozesz tez zainwestowac w cos takiegohttp://store2.yimg.com/I/superfoot_1686_12084479 mozna to kupic np w Go sport i w innych wiekszych sklepach sportowych.
Glowny problem to miejsce. Nie wiem jakie masz warunki wiec trudno mi cos konkretnego tobie poradzic. Jezeli mieszkasz w bloku i masz piwnice, to najlepiej jest stoczyc boj z familia o piwnice, i tam sie urzadzic. Bo ja masz dom z ogrodem to jest tez kupe fajnych rozwiazan. Mam kasetke Marco Lala z czyms takim i jezeli bedziesz zainteresowany to moge Ci przegrac.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Rozwiazan jest naprawde duzo, powiedz jakie masz warunki a napewno cos da sie wymyslic.
POzdrawiam serdecznie
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Mam jedną ścianę, za którą jest szyb windy, więc można by postukać słuchając jednocześnie głośno muzyki.Slawek jezeli mozesz zamontowac dwa drazki na scianie ( cos w stylu drabinki ) to mozesz spokojnie do tego przyczepic duza tarcze ( ja jak mieszkalem w bloku to tak robilem, ale sasiedzi sie burzyli )
Tylko, że musiałbym najpierw wywalić trochę mebli, żeby zrobić miejsce, bo pokój jest mały (jakieś 2,5 x 3,5 m).
To by był ciekawy pomysł, choć wolałbym raczej tarczę niż worek. A może 2 drążki, ten drugi niżej - tyle, że musiałby być zdejmowany? Wtedy można by jakoś umieścić tam tarczę.Jezeli masz stalowe framugi mozesz wstawic tam sruby podporowe i nad tym przymocowac drazek do podciagania sie a do niego mozesz nastepnie mocowac maly worek treningowy. Sruby beda trzymac drazek i zapobiegna temu ze bedzie spadac w wyniku wahan worka.
Wygląda ciekawie, ale odpada ze względu na miejsce.Mozesz tez zainwestowac w cos takiegohttp://store2.yimg.com/I/superfoot_1686_12084479 mozna to kupic np w Go sport i w innych wiekszych sklepach sportowych.
Mieszkam w bloku i ilość miejsca jest nieduża. Piwnica odpada, bo jest tam za dużo rzeczy, których nie byłoby gdzie upchnąć. No cóż, poza tym drążkiem to chyba pozostaje tylko czekać na wyniesienie się "na własne śmieci".Glowny problem to miejsce. Nie wiem jakie masz warunki wiec trudno mi cos konkretnego tobie poradzic. Jezeli mieszkasz w bloku i masz piwnice, to najlepiej jest stoczyc boj z familia o piwnice, i tam sie urzadzic. Bo ja masz dom z ogrodem to jest tez kupe fajnych rozwiazan. Mam kasetke Marco Lala z czyms takim i jezeli bedziesz zainteresowany to moge Ci przegrac.
Napisano Ponad rok temu
No może szczury czuły pewien dyskomfort, ale ich nie pytałem o zdanie... zresztą sąsiadów tez nie...
Napisano Ponad rok temu
Co byście polecili jako domowy sprzęt do ćwiczenia uderzeń?
A nie masz rodzeństwa :wink: ?
Napisano Ponad rok temu
Mam, ale brat mieszka gdzie indziej...A nie masz rodzeństwa :wink: ?
A tak mógłby przynajmniej tarczę trzymać i problem byłby rozwiązany.
Napisano Ponad rok temu
A tak mógłby przynajmniej tarczę trzymać i problem byłby rozwiązany.
A jakby nie chciał trzymac też problem byłby rozwiązany... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Pierwsza z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] reszta z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ale tam jest dosc drogo
Piotrek
Super rzeczy, kupowałeś tam coś?
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na trzonek od kija zawiesilem inny plecak, do srodak koc, plecak zapialem i jest git
ale ze wzgledu na polozenie nie moge cwiczyc lewych roundhouseow
Napisano Ponad rok temu
ja zrobilem tak, kij od miotly na szafe , na to polozylem takie gowno cos jak blat od stolu plastikowy, na to jakies obciazenie , plecak z butelkami w srodku
na trzonek od kija zawiesilem inny plecak, do srodak koc, plecak zapialem i jest git
ale ze wzgledu na polozenie nie moge cwiczyc lewych roundhouseow
no ładnie ładnie :)
Ale czy to sie nie rozlatuje przy mocniejszych kopnieciach
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Leczenie kontuzji własnym sumptem.
- Ponad rok temu
-
Windsurfing
- Ponad rok temu
-
BASE Jumping
- Ponad rok temu
-
Różne obwody w bicepsie.
- Ponad rok temu
-
Oferta pomocy (gratis)
- Ponad rok temu
-
potencja
- Ponad rok temu
-
piwo a silownia
- Ponad rok temu
-
Skoki bungee
- Ponad rok temu
-
Bieganie po asfalcie a stawy - jakie buty?
- Ponad rok temu
-
PARALOTNIE
- Ponad rok temu